Казахский переводчик Русские песни Азербайджанские песни Узбекские песни

Песня «Ямгыр»
исполнителя Elvin Grey.
Скачать или слушать онлайн

00:00/00:00

Текст песни:

Ямғыр тама тып тып
Тәҙрәләргә
Мөхәббәттән күңел өҙгөләнә
Яҙғы ямғыр менән килгән һөйөү
Ғүмерлеккә ҡалһын күңелдәрҙә

Припев:
Яуа ямғыр яуа
Һағыштарҙан дауа
Күңел һине теләй
Киләм һиңә табан
Яуа ямғыр яуа
Ерҙә юлдар яра
Йөрәк һиңә өндәшә
Тауышымды тыңла

2. Өндәшә миңә ямғыр сыҡ сыҡ тиеп
Биттәремә тама наҙлап
Һөйөп
Баҫылмаҫтай усаҡ йөрәгемдә
Дөрләүенә түҙәйем икән нисек

Припев:
Яуа ямғыр яуа
Һағыштарҙан дауа
Күңел һине теләй
Киләм һиңә табан
Яуа ямғыр яуа
Ерҙә юлдар яра
Йөрәк һиңә өндәшә
Тауышымды тыңла

Другие песни исполнителя:

  • 1) Яҙмышың кемдәрҙә, Ҡараңғы төндәрҙә, Өндәшәһең һиң кемгә "Йәнем,"-ти(е)п, Кемдәр һинең янда, Ә кем ҡуйыныңда, Кем өсөн һин йәшәйһең янып-көйөп? 2) Бәлки һин яңғыҙҙыр, Бер кемең дә юҡтыр, Минең кеүек үк тыңғы тапмайһыңдыр... Кем менән булһаң да, Йөрәгең янғанда, Йырҙарымды минең йыш тыңлайһыңдыр.
  • hә,-тигәнсе утеп китте ещё один год! ғумер шулай тиҙ утә не заметишь,вот. ҡунаҡҡа,байрамға приглашаем вас. приходите,приносите много кустәнәс. ҡыш бабай менән бергә дед мороз идет. яңы йыл беҙгә килә, значит Новый год! куп итеп большой открытка будем написать. байрам килгәс бөтәhен дә надо поздравлять. Бөтәгеҙгә беҙ желаем ҡоростай Бәхет. алла бирhә будем живы много-много лет. Йәшел ёлка баштарында звёздочка яна. туда-сюда бейеп йөрөй ыснегурочка. беҙ шампанскийҙы эсәбеҙ, звеня хрусталём. гармунсыбыҙ,уйна әле бергәләп споём. йыйылышып веселимся, значит до утра. яңы йылды отмечает вся родной страна. беҙ бигерәк яратабыҙ ошо байрамды. йыл буйы көтөп алабыҙ новый год-hине!
  • Хойгэнем хин, бэгеркэйем, хылыукайым, йэнкэйем Хинхез бер кондэ йэшэй алмаганды хин белэхен, Хинен хоро куззэрен, хинен тэмле ирендэрен, Бер кон курмэй тузэ алмам, хине генэ мин яратам. Кунелемдэ минен калды хинен йылы хуззэрен, Минэ карап йылмайыуын, алхыу гына хинен йозон. Ысын барлык мохэббэткэ хэзер инде мин ышанам, Хине генэ мин яратам, башка бер кем дэ кэрэкмэй. Мохэббэтем минен, берзэн берем, Хинэн башка бер кем дэ кэрэкмэй. Хойоп яратырмын хине генэ, Йэнкэйем, хылыуым, берзэн берем. Хойгэнем хин, бэгеркэйем, хылыукайым, йэнкэйем Кондэ хойоп яратырмын хине генэ куз нурым. Э инде хин китхэн минэн, йэшэй алмасмын мин хинхез, Шуны анла хин, кояшым, нисек хине мин яратам. Бер кондэ бер узен булмасхын, эргэндэ булырмын мин Йылы хуззэр хинэ эйтермен, йыуатырга тырышам, Тик хин мине ташлама, бер уземде калдырма, Мохэббэтем берзэн берем, хине генэ мин яратам Мохэббэтем минен, берзэн берем, Хинэн башка бер кем дэ кэрэкмэй. Хойоп яратырмын хине генэ, Йэнкэйем, хылыуым, берзэн берем.
  • Припев: И временами бывает я по тебе скучаю Ты, ты, ты, ты избалованная Листая старый альбом, я нас вспоминаю Да ты, ты, ты, ты избалованная Я возможно хотел все вернуть назад Ты, ты, ты, ты избалованная Так сильно изменилась, мне нечего сказать Да ты, ты, ты избалованная Лето пришло в мой дом, но мне по-прежнему скучно Как в старом грустном кино, от случая к случаю Ты сейчас далеко и похоже счастливая Вспоминаю улыбку, ты такая красивая Счастье есть, как говорит она Смотрю фото, вспоминаю какой ты была Я и ты так любили, но друг друга забыли И разбили мечты, а ты от чувств не беги Они ведь внутри, а все еще впереди У нас иные пути Припев: И временами бывает я по тебе скучаю Ты, ты, ты, ты избалованная Листая старый альбом, я нас вспоминаю Да ты, ты, ты, ты избалованная Я возможно хотел все вернуть назад Ты, ты, ты, ты избалованная Так сильно изменилась, мне нечего сказать Да ты, ты, ты избалованная Я так часто тебя вспоминал Ты мой первый любовный провал Просто хочется слышать твой голос люблю Ты будь во мне Да мы встречались с тобой очень редко Ностальгический секс бьет нас метко Мы заблудились на руинах наших сердец А ты от чувств не беги, они ведь внутри А все еще впереди, у нас иные пути Припев: И временами бывает я по тебе скучаю Ты, ты, ты, ты избалованная Листая старый альбом, я нас вспоминаю Да ты, ты, ты, ты избалованная Я возможно хотел все вернуть назад Ты, ты, ты, ты избалованная Так сильно изменилась, мне нечего сказать Да ты, ты, ты избалованная
  • Ты знаешь, я всё вижу по глазам По твоим глазам С них капает слеза По твоим глазам Ну что ты хочешь? Ты снова плачешь То, что было с нами этой ночью Ничего не значит У, ну что ты хочешь? Ты снова плачешь Просто этой ночью Этой ночью Ты знаешь, я всё вижу по глазам По твоим глазам С них капает слеза По твоим глазам Всё вижу по глазам По твоим глазам С них капает слеза По твоим глазам Ночью не спали, мы угорали Под гнётом сгорали, мы извивались Я прошу тебя, только не реви Настроение слови Ночью не спали, мы угорали Под гнётом сгорали, мы извивались Только не реви Ты знаешь, я всё вижу по глазам По твоим глазам С них капает слеза По твоим глазам Всё вижу по глазам По твоим глазам С них капает слеза По твоим глазам По твоим глазам По твоим глазам По твоим глазам По твоим глазам